Promocja!

Wyprzedaż | Etja naturalny olejek sandałowy 10 ml

Pierwotna cena wynosiła: 23,41 zł.Aktualna cena wynosi: 12,17 zł.

Bezpieczna i gwarantowana płatność

Akceptowane metody płatności
  • Darmowa i szybka dostawa od 289,00 zł
  • 14 dni na zwrot i zwrot środków
  • Bezpieczne płatności z szyfrowaniem SSL
SKU: SKQHWN026OU Kategoria: Znacznik:

Opis

Opis ETJA Olejek sandałowy

ETJA Olejek sandałowy to produkt kosmetyczny o właściwościach kojących i uspokajających. Przywraca wewnętrzną równowagę, a jednocześnie wspiera naturalne procesy odnowy skóry.

Składniki/Ingredients

Olejek eteryczny amyrisowy (sandałowiec zachodnioindyjski)

Ingedients/INCI: Amyris Balsamifera Oil

Pochodzenie: Indonezja.

Przeznaczenie produktu ETJA Olejek sandałowy

Olejek sandałowy przeznaczony do masażu, kąpieli, sauny, aromatyzacji.

Właściwości produktu

ETJA Olejek sandałowy wyróżnia się szerokim spektrum działaniakoi i uspokaja, pomagając odzyskać wewnętrzną równowagę, a jednocześnie wspiera naturalne procesy odnowy skóry. Stosowany regularnie poprawia jędrność i elastyczność, nadając cerze zdrowszy i młodszy wygląd. Dzięki właściwościom antyseptycznym ogranicza rozwój stanów zapalnych, łagodzi podrażnienia i wspiera pielęgnację skóry problematycznej, w tym trądzikowej i z egzemą. W połączeniu z olejem nośnikowym intensyfikuje efekt nawilżenia, chroni przed przesuszeniem i wspomaga regenerację naskórka. Olejek doskonale sprawdza się również w aromaterapiiodpręża, ułatwia zasypianie i sprzyja głębokiemu relaksowi.

Stosowanie produktu ETJA Olejek sandałowyStosuj do:- masażu wygładzającego, relaksującego, odprężającego;- inhalacji przy nieżytach dróg oddechowych, infekcjach;- naturalnego aromatyzowania i dezynfekcji powietrza;- kąpieli;- płukania włosów.Możesz go stosować jako dodatek wzbogacający kremy, mleczka i balsamy do ciała, szampony oraz dodatek do naturalnych olejów bazowych.Informacje o bezpieczeństwieProdukt przebadany dermatologicznie.Należy przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Unikać kontaktu z oczami. Nie stosować na podrażnioną skórę. Produkt przeznaczony do użytku zewnętrznego.